Blog-Imobiliare. Un produs Blogger.
RSS

NOU! Obtii aprobarea financiara pentru Prima Casa in maximum 3 zile lucratoare.

NOU! Obtii aprobarea financiara pentru Prima Casa in maximum 3 zile lucratoare.

Creditul Prima Casa de la Alpha Bank in valoare de pana la 66.500 euro, pe o perioada maxima de 30 de ani, poate fi obtinut intr-un timp foarte scurt si prezinta o serie de avantaje importante in cazul in care doriti sa cumparati prima locuinta.
In primul rand aprobarea financiara poate fi obtinuta foarte rapid, in doar 3 zile lucratoare de la data depunerii complete a documentelor. Acest lucru este foarte util, mai ales in cazul in care ati gasit deja locuinta si doriti sa stabiliti cu proprietarul detaliile tranzactiei.
Pentru obtinerea aprobarii financiare tot ce trebuie sa prezentati este adeverinta de venit si fisa fiscala in cazul in care realizati venituri din salarii.
Pe langa aprobarea creditului intr-o perioada foarte scurta de timp, Alpha Bank accepta o gama larga de venituri  si pana la 2 co-debitori care pot participa cu veniturile.
logo-landscape-alphabank.jpg
Chiar mai mult, consilierea juridica gratuita oferita de catre Banca va va asigura garantia investitiei din perspectiva validitatii actelor de proprietate.
Pentru a afla cat mai multe informatii puteti fi contactat in doar 48 de ore de un reprezentant Alpha Bank daca accesati alphabank.ro/prima_casa si va lasati datele de contact.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii: